VOLUNTARIS
EUROSEA 14

Benvolguts/des germans/es escoltes:
 
Ens plau informar-vos que la fase de selecció de persones voluntàries de suport a la trobada Eurosea 14 ha començat.
 
L’Eurosea és una trobada de caps escoltes europeus interessats/ades en el coneixement, desenvolupament i millora del programa de l’escoltisme marí en els seus respectius països.

El proper Eurosea es farà a Barcelona del 5 al 9 de Setembre del 2018. Per aquesta trobada necessitem unes 20 persones voluntàries que donaran suport logístic.
Aquesta col.laboració no és remunerada però la persona voluntària rebrà menjar i allotjament gratuïts.
 
Si tens de 18 a 35 anys, ets escolta i estàs interessat/da en fer servei en aquest esdeveniment internacional, envia un mail a eurosea@fceg.cat amb les teves dades, la teva disponibilitat per fer servei de l’1 al 10 de Setembre del 2018 a la ciutat de Barcelona, idiomes que parles i d’una forma breu, els motius pels quals vols ser voluntari/a en aquesta trobada. Adjunta també en un PDF el teu currículum escolta (fent especial menció a les activitats internacionals en les que has participat).

Si tens qualsevol pregunta no dubtis en contactar amb nosaltres, a través del nostre mail: eurosea@fceg.cat

Termini màxim per presentar candidatura a voluntari 25/12/2017

Que es un Eurosea

La conferencia “EUROSEA” és una trobada de caps escoltes d’arreu d’Europa interessats en el programa, activitats i desenvolupament d’escoltisme marí als seus respectius països.La propera Eurosea es farà a Barcelona del 5 al 9 de Setembre del 2018. Mes de 50 escoltes de tots els punts del mapa d’Europa es trobaran a Barcelona per conèixer la nostra ciutat, sortir a navegar i intercanviar tots aquells projectes d’Escoltisme Marí més actuals i engrescadors!